diumenge, de maig 31, 2009

AGRADECIMIENTOS

La família Castelló Reche,

Desea dar las gracias por acompañarnos en estos días tan tristes y desoladores, a los padres de la escuela, a los padres de ex-alumnos, a los ex-alumnos y a todos aquellos que de una forma u otra han tenido presente a Josep, en estos días.

Queremos hacer una mención muy especial, para los profesores de la escuela, que en todo momento han estado pendientes de Alba, haciendo que el dolor sea más llevadero.

A los compañeros de Alba, que nos han enseñado con cada gesto, con cada palabra, como reconfortarnos.

GRACIAS A TODOS, DE CORAZÓN

divendres, de maig 15, 2009

IV CONGRÉS NACIONAL DE FAMÍLIES – 12, 13 I 14 DE JUNY DE 2009 -

Tal com us varem informar, la FEAPS està organitzant el IV Congrés Nacional de Famílies sota el lema “Familias con proyectos, proyectos con familias” que es portarà a terme els dies 12, 13 i 14 de juny de 2009 a València. Es tracta d’un espai caracteritzat per fomentar la trobada de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual a nivell nacional amb l’objectiu de compartir les seves inquietuds, experiències i reflexions sobre els temes que actualment els hi preocupen. Per aquest motiu, us fem a mans el tríptic informatiu de l'acte en format pdf que ens han fet arribar des de FEAPS i un document en format word amb les instruccions que cal seguir per a participar. En aquest últim, es detallen aspectes com són el preu proposat per la Federació, el servei de transport per anar-hi, l'allotjament, el servei de respir per aquelles famílies que el puguin necessitar, etc. Al mateix temps, trobareu una butlleta d'inscripció pròpia que hem elaborat per poder centralitzar més adequadament les inscripcions i que les famílies interessades hauran de complimentar.

Esperem que l’activitat sigui d’interès per a les famílies que formen part de la vostra entitat i en pugeu fer el màxim de difusió, especialment a aquelles que considereu poden estar interessades a participar-hi i ens facin arribar la butlleta d’inscripció juntament amb el comprovant de pagament a l’APPS abans del 15 de maig (termini que es podrà perllongar en el cas que sigui necessari) per fax 93.490.96.39 o per via e-mail a l’adreça families-sc@federacioapps.cat a l’atenció de Susi Cordón.
Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Atentament,

dimarts, de maig 12, 2009

COMPLIM UN ANY


Aquesta setmana, fa un any que vam engegar aquesta eina de comunicació entre tots els quals formem part de l'escola, pares, profes, alumnes, i per a seguir omplint de continguts aquest blog, us demanem que col·laboreu amb nosaltres enviant-nos idees,informacions diverses, i tot allò que considereu que pot ser d'interès per a la resta, us recordem el correu del AMPA.
Gràcies per haver-nos seguit durant aquest any.

dilluns, de maig 11, 2009

CASALS D`ESTIU ASSOCIACIÓ ENCERT

Estiu 2009: Casal d'estiu per a infants d'11 a 17 anys amb discapacitat intel·lectual a l'Associació Encert.


Clickeu l`imatge

dissabte, de maig 02, 2009

PROJECTE DE FUTUR ESCOLA REL

L’Escola Rel està elaborant un nou projecte de futur.

Tenint en compte que la nova llei d’educació està orientada cap a una escola inclusiva, l’Escola Rel vol participar-hi però ampliant els seus serveis.

El propòsit és continuar atenent als nostres alumnes i a més a més ampliar l’atenció psicopedagògica a altres alumnes de l’escola ordinària, afavorint la relació i el treball comú entre professionals i alumnes de l’Escola Rel amb els de l’escola ordinària.

Fins ara els contactes que s’han fet amb l’administració han tingut bona acceptació .

Per definir aquest nou projecte, es compta amb l’assessorament i consell de diferents institucions.

És un procés que s’acaba d’iniciar i està sent elaborat per l’equip de l’escola.

L’AMPA i el Consell Escolar estan assabentats d’aquest nou projecte que donarà continuïtat a la tasca de l’Escola Rel.