dimecres, de desembre 23, 2009

22/12/09 -- FESTIVAL NADAL ESCOLA REL

De moment pengem un album de fotos del festival, més endavant tindrem disponible un video amb totes les representacions.


Aprofitem per a desitjar-vos un :


Bon Nadal i un Feliç Any 2010.



dissabte, de desembre 19, 2009

PREMIS ALVENT

Avui, Dissabte 19 de Desembre, s'han atorgat els premis de l'associació ALVENT, en ella han participat dos alumnes de l'escola REL i els dos han obtingut un premi, Roger López en la categoria de Marxa de regularitat i Ivan Reche en la categoria de fotografia lliure.

Felicitats als dos participants.



Roger, recollint el premi de mà de la regidora del ajuntament de Badalona.

Ivan, recollint el premi entre els fotoperiodistas del Periòdico i La Vanguardia, que van fer de jurat.

divendres, de desembre 18, 2009

CATALUNYA-ARGENTINA

Diversos alumnes de l'escola REL, a través de l'associació ENCERT i en col·laboració amb la federació ACELL i la FUNDACIÓ CRUYFF, tindran la gran oportunitat de col·laborar recollint els balons en el partit que es disputa el dia 22 de Desembre entre les seleccions de Catalunya i Argentina en el Camp Nou,des d'aquí els desitgem molta sort.

A més animem a la resta d'alumnes que els donin suport des del mateix estadi o a través de la televisió.


FESTIVAL DE NADAL

dijous, de desembre 17, 2009

EQUIP DE VETERANS



Aquí us deixem aquesta imatge de l'equip de veterans de l'escola.


Sense comentaris.

dimarts, de desembre 15, 2009

PREMIS ALVENT DE FOTOGRAFIA

Bon dia, Us recordo que queden pocs dies perquè pugueu enviar les vostres fotografies per a poder participar en el concurs de la II edició dels PREMIS ALVENT DE FOTOGRAFIA.
Podeu enviar fins a 3 fotografies de qualsevol tema, poden ser de les vacances, de qualsevol festa, aniversari, excursió, etc., l'única cosa imprescindible és que les fotografies estiguin fetes per una persona amb discapacitat intel·lectual.
Us animo a que participeu, és molt senzill, solament us demano que des del vostre ordinador envieu les fotos que mes us agradin a la nostra adreça alvent@associacioalvent.org.
També us adjunto un arxiu amb les bases del concurs.
Que tingueu sort, i gràcies per la vostra participació.
Una abraçada.
Carles CapsetaPresident

diumenge, de desembre 13, 2009

FESTIVAL DE NADAL

El día 13 de desembre, l'equip de bàsquet de l'escola va participar com a equip convidat en el festival de Nadal, organitzat per l'ampa de l'escola Lexia.
Les escoles participants van ser Rel, Taigà i Lexia, i els partits van ser molt disputats.
després va tenir lloc un dinar de germandat entre els equips, a l'alberg IN-OUT de Vallvidriera.


Més endavant penjarem més imatges d'aquesta jornada esportiva.

dijous, de desembre 03, 2009

Nova targeta acreditativa de la discapacitat

CLICKEU L`IMATGE
Podran demanar la targeta acreditativa totes les persones residents a Catalunya que tinguin reconegut un gran de discapacitat igual o superior al 33%. Actualment, 424.086 persones tenen el certificat de discapacitat a Catalunya.

Cal recordar que la targeta no substitueix el certificat de grau de discapacitat en format paper. El certificat és el document que acredita oficialment que una persona és discapacitada, és a dir, que té un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Per obtenir la targeta, l’usuari ha d’haver obtingut prèviament el certificat.

El disseny de la targeta

La targeta serà un document públic, personal i intransferible i s’haurà de presentar acompanyat del DNI o el NIE. Inclourà les dades personals de la persona discapacitada, el seu DNI o NIE en text i format Braille, així com el percentatge de grau de discapacitat, la necessitat de tercera persona, el barem de mobilitat i la validesa, que podrà ser definitiva o temporal.

En el revers, hi haurà un codi de barres amb una numeració vinculada a la persona propietària de la targeta i una banda magnètica on estarà enregistrada tota aquesta informació.

El disseny de la targeta ha estat consensuat amb les organitzacions representatives del sector agrupades al Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI).

Com demanar la targeta

La nova targeta acreditativa de la discapacitat es podrà demanar a partir del 4 de desembre a les oficines d’atenció al públic del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Per fer-ho, caldrà omplir una sol·licitud que es pot trobar a les mateixes oficines o bé descarregar directament de la pàgina web del Departament. Les dades de cada sol·licitud hauran de ser comprovades i actualitzades a la base de dades. Un cop enllestit aquest procés, els beneficiaris rebran la targeta al seu domicili a través d’una carta personalitzada.

dimarts, de desembre 01, 2009

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT A SANT MARTÍ




El districte de Sant Martí ha programat dos actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.




El dia 1 de desembre, a les 18h, a la seu del districte (plaça Valentí Almirall, núm. 1) se celebrarà l'acte oficial de commemoració.




El dia 3 de desembre, de les 9h a les 13h, davant de la seu del districte, alumnes de les escoles de Sant Martí participaran en un acte lúdic de sensibilització envers les persones que pateixen algun tipus de discapacitat.