dimarts, de setembre 30, 2008

SORTIDA Organitzada per l’associació de mares i pares de l’escola REL

Organitzada per l’associació de mares i pares de l’escola REL.
Benvolguts pares/mares:

Aquest any volem començar aviat a treballar i ens ha semblat que un bon començament de curs podria ser fent una sortida familiar de tots els pares, mares, germans, avis,etc.. i nens de l’escola.

QUAN?
Com ja us varem anunciar, reserveu-vos el proper 11 d’octubre per passar un dia junts a Collserola.

ÓN?
Tenim previst dinar a l’ALBERG IN-OUT de la Fundació Pere Tarres on hi treballen persones discapacitades. El menú costa 16 euros pels adults i 11 pels nens. L’Ampa assumeix el cost del dinar dels alumnes de l’escola.

QUE FAREM?
Encara no tenim un pla del dia definitiu, però pensem que ens podríem trobar cap a les 12 del migdia, podem fer un passeig pels voltants... el dinar serà a les 2 de la tarda. De menú podem triar un primer i segon plat de tres possibles. Després de dinar celebrarem l’assemblea general del AMPA i mentrestant els nostres fills faran alguna activitat en les instal·lacions de l’alberg amb monitors.
Si algú de vosaltres no pot assistir al dinar, també pot venir a l’Assemblea (aprox. 4 de la tarda).

COM ARRIBAR?
AMB COTXE

Ronda de Dalt sortida 7. per la plaça Borràs pujar per Av Vallvidrera per la carretera de les aigües fins Vallvidrera. Continuar direcció Sant Cugat. Després d’aprox. uns 3 Km. a mà dreta està l’estació dels FCGC Baixador de Vallvidrera (semàfors) creuar la via del tren i a la primera bifurcació continuar a ma dreta seguint les indicacions.

AMB TRANSPORT PÚBLIC I A PEU
Ferrocarrils de la GC sortida Plaça Catalunya/Provença línia (S1 / S2 ) direcció Sabadell o Terrassa parada Baixador de Vallvidrera.
En arribar seguir les indicacions Barri del Rectoret i seguir la carretera per la dreta pujant cap amunt la muntanya (500 passos aprox.) prop del centre d’informació del parc de Collserola “Vil.la Joana”.

COM APUNTAR-SE?
Convindria saber el nombre de persones que assistirem per fer la reserva. Us demanen que torneu la butlleta adjunta a aquesta carta emplenada i li doneu a la Vicky (Secretaria), junt amb els diners del dinar. La data límit d’apuntar-s’hi es el proper dilluns 6 d’octubre.

ANIMEU-VOS A VENIR¡¡¡

ENS HO PASSAREM MOLT BÉ¡¡¡

Fins aviat
Junta de l’Ampa de l’escola Rel
Amparel08@gmail.com
www.amparel.blogspot.com