dimarts, de març 31, 2009

FESTA DE LA PRIMAVERA 2009




Festa de la Primavera 09




Benvolguts pares i mares:

El proper Divendres 3 d`Abril celebrarem la nostra tradicional festa de Primavera.

Hi haurá molts tipus de menjar, com la super mona de Xocolata, bocates de diferents tipus........

El grup de decoració decorará el menjador de l`escola amb flors.

Tindrem concurs de fotografía.

Els pares i familiars que vulguin, estan convidats a tastar la mona a partir de les 15:30 hores.

Podran votar la millor fotografía per poder donar el premi del Jurat de Pares.

dijous, de març 19, 2009

RESPIR ENCERT


Clickeu l`imatge

El PINAR - Camí de la Cogullada s/n, Canyelles .


Sortida sera a les 11 del mati del dia 30 d`Abril (lloc a concretar) i l’arribada a les 18 h del dia 3 de Maig (lloc a concretar)


Preu persona: 220€.
Preu soci ENCERT: 170€- Aquesta oferta serà vàlida, per a aquelles famílies que es facin sòcies durant aquest més.


El preu inclou, el transport des de Barcelona a Canyelles (Garraf), tant d’anada com de tornada, l’estada a la casa del dia 30 d’abril al 3 de maig, amb regim de pensió complerta, (esmorzar, dinar i sopar), i els costos que puguin ocasionar les activitats que es realitzaran durant l’estada.


L’estada estarà supervisada per l’equip tècnic del departament de lleure de l’ACELL, i quatre monitors experimentats i titulats. La ràtio serà de 1:5 ( 1 monitor per a cada 5 nois).


Farem una super discoteca, farem tallers, excursions, i ens ho passarem molt bé.


Data máxima inscripció, el dia 3 d’Abril.

Data máxima pagament, el dia 17 d`Abril.


Programa respir destinat a nois i noies d'entre 12 anys i 17 anys. Autònoms.


Places disponibles : 20 places.


Les famílies dels participants hauran d'emplenar un qüestionari i una autorització, que se'ls farà arribar en el moment de la inscripció.


Informació en: http://www.encert.org/

TEL. ATENCIÓ AL PUBLIC : 692 058 828

JuanMa— REL—607.26.52.97

dimarts, de març 17, 2009

diumenge, de març 15, 2009

AGRAÏMENTS

L'Associació ENCERT, i molt especialment el papà i la mamà d'IVAN, volen agrair-vos a tots els quals heu assistit a l'acte de presentació de la nostra associació.

Per a nosaltres era molt important, ja que duem un temps considerable treballant en el projecte ENCERT, i ara comencem a tenir uns projectes que ja no són tals, sinó són realitats.

Moltes gràcies als professors de l'escola REL, que ens han dedicat una estona d'un Dissabte tan assolellat, i moltes gràcies a les famílias que ens han acompanyat, perquè han contribuït que aquest acte hagi estat un èxit.

Aquí podreu veure algunes imatges de la presentació.

Gràcies




Gràcies

dimecres, de març 11, 2009

14 DE MARÇ Presentació de l`associació ENCERT

Clickeu l`imatge
Benvolgudes/benvolguts,


El Sr. Pere Prat i Tomás, President de l’Associació Encert , es complau a convidar-vos a l’acte de presentació al barri de S. Martí.


L’acte tindrà lloc el dissabte 14 de Març de 2009 a les 12 hores del migdia, a la Sala d’Actes del Centre Cívic de S. Martí al carrer Selva de Mar, 215 de Barcelona.


Salutacions cordials,

dissabte, de març 07, 2009

Reunió amb el Departament d`Ensenyament

El passat dia 3 de març representants de pares de diferents escoles d'educació especial i part de la junta de l'associació ENCERT, ens vam reunir amb un representant del Departament de Ensenyament i li vam transmetre la nostra preocupació pel que fa a la LEC (Llei d'Educació de Catalunya).

Els hem fet arribar aquells documents que des de diferents escoles ens havíeu proporcionat i altres propis que havíem elaborat cadascun de nosaltres.
Pensem que hem transmès la nostra preocupació per l'engegada d'un sistema d'escola inclusiva, sense recursos, sense mitjans i deixant a les famílies sense opcions d'elecció.

Demanem que l'educació especial es contempli com ensenyament en la nova Llei, i que sigui una sortida per a tots aquells casos que no sigui possible la inclusivitat o en aquells casos que les famílies considerin aquesta opció com a millor sistema per a l'educació del seu fill.

Volem que l'educació dels nostres fills sigui a temps complet, no acceptarem que el reforç es doni, durant una part de l'horari lectiu i la resta els nostres fills vagaregin per les escoles fent encàrrecs i omplint el temps perquè no molestin a classe.

Demanem que la RÀTIO/ALUMNE, sigui la mateixa que es dóna actualment en les escoles d'educació especial, que es disposi dels mateixos recursos i que la qualitat i la professionalitat siguin les que actualment gaudim a la EE.

Demanem que se'ns aclareixi el pas des de les escoles als instituts, que se'ns informi quins plans tenen de transició a la vida adulta i que s’adaptin els mòduls de formació professional adaptada a les necessitats reals del mercat laboral, per a una inclusió real, no només de “boquilla” i sense recursos.

Totes aquestes inquietuds les hem fet arribar a diversos grups parlamentaris (CiU, PP, Ciutadans), en diferents reunions en el Parlament i els hem demanat a l'igual que al PSC, que presentin esmenes a aquesta LEC.

Inclusió sí, però qui, quan i com?

President ENCERT.............................. Pere Prat
Vicepresident ENCERT........................ Ferran Felius
AMPA LEXIA ....................................Gabriel del Rio
AMPA REL .......................................Juan Manuel Reche
AMPA LA GAVINA .............................Ángel Gómez

i altres escoles que han estat representades pels seus escrits o documents:

CARRILET
XALOC Sabadell
Escola VENTIJOL Blanes

divendres, de març 06, 2009

dijous, de març 05, 2009