dijous, de maig 06, 2010

xerrada informativa sobre les Incapacitacions i tuteles

Barcelona, a 5 de Maig de 2010

Benvolguts/des,

La present és per comunicar-vos que el proper dissabte dia 15 de Maig a les 11 hores farem una xerrada informativa sobre les Incapacitacions i tuteles amb col·laboració amb la Fundació NEPP. El lloc serà al Casal del barri Congrés-Indians, al carrer Manigua núm. 25- ( cant. Garcilaso) 08027 de Barcelona, Metro línea 5 : Congrés i L-4 : Maragall. Autobusos 19-45-47-50-51-20-71

L’Associació Encert juntament amb la Fundació NEPP, porta un temps parlant sobre aquesta problemàtica i som molt conciens de l’embolic que suposa tots aquests tràmits, és per això que hem arribat a un acord per tal que els tràmits del cost sigui únic i assequible a qualsevol butxaca, i s’inclogui totes les gestions fins la concessió de la tutela, incloent-hi tots els judicis que facin falta per finalitzar i tot dintre del mateix cost.

Estem assabentats que a vegades sorgeixen problemes en els tràmits per causes alienes, cosa que s’ha contemplat per part del gabinet d’advocats de la Fundació NEPP, i que tindran en comte totes les possibilitats que puguin sorgir dins del món dels discapacitats intel·lectuals, procurant que sigui el més fàcil i entenedor possible, sovint en altres consultes a diferents gabinets, ens diuen oferir les mateixes prestacions i en realitat representa una lluita en un món que ens és desconegut perquè quedem atrapats en una tela d’aranya de la qual ens és complicat sortir.

En aquesta sessió informativa podreu informar-vos dels tràmits legals que s’han de fer i de totes les dubtes que tingueu.


Salutacions ben cordials.


Anna Comas
Secretària



ASSOCIACIÓ ENCERT
TEL. ATENCIÓ AL PUBLIC : 933134600/ 692 058 828
TEL. SECRETARIA : 692 058 829
MAIL: associacio.encert@gmail.com
WEB: www.encert.org