dijous, d’abril 12, 2012

FESTA 5e ANIVERSARI ENCERT

Bon dia a tothom

Algunes famílies de l' escola som membres d' aquesta  associació  de famílies amb nois i noies amb discapacitat intel·lectual que promovem l'oci, l'esport, la formació i el treball en pro d'aquest col·lectiu.

Després de l'última xerrada a l'escola sobre incapacitació i tutela, les famílies de nostra escola, interessades en incapacitació i tutela, podran aclarir els seus dubtes, ja que comptarem amb la presència de l'advocada Carolina Gallego i que al llarg del matí us atendrà en la taula de l'associació ENCERT.

Com cada any en aquestes dates properes a Sant Jordi, l'associació ENCERT, celebra el seu aniversari amb una festa esportiva i amb una petita mostra d'entitats destinades a joves amb discapacitat intel·lectual, aquest any es dóna la circumstància que és el nostre cinquè aniversari.
 Comptarem amb la presència de 12 equips de bàsquet d'escoles i clubs d'educació especial, comptarem també amb la presència d'entre 10 i 12 entitats diferents, que treballen en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual. Realitzarem concursos de dibuix, tallers de maquillatge i pins
 Aquest any ens agradaria comptar amb la vostra presència.
La junta de ENCERT us convidan a la Jornada Esportiva i a la Mostra d’Entitats,que tindrà lloc el proper 21 d’Abril de 2012 , al Pavelló de la Trinitat Vella , a partir de les 10 hores.