dijous, de novembre 15, 2012

URGENT

A TOTES LES ENTITATS

Benvolguts Benvolgudes,

En relació a la Jornada adreçada a famílies sobre l'afectació de la Llei de la Dependència, organitzada per Dincat el passat 13 de novembre on el Sr. Antonio Moreno va fer públic la convocatòria de manifestació pel dia 18 de novembre en contra de les retallades de la Llei de la Dependència, ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que Dincat no participa, ni recolza aquesta acció.

El passat dia 6 de novembre l'advocat representant de DINCAT, el Sr. Andreu Orofino es va reunir amb l’Hble. Sr.Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família per tractar alguns punts en relació a la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència (LAPAD), i desde la Conselleria s’han compromès a:

- Resoldre el deute amb les famílies que presenten endarreriments en el cobrament de la prestació de cuidador no professional, donant el màxim de prioritat a les famílies amb més necessitats econòmiques.

- Elevar al Constitucional, conjuntament Dincat i la Generalitat de Catalunya, el recurs contenciós contra les modificacions de la Llei de la Dependència.

És per aquest motiu que des de Dincat no es considera apropiat recolzar aquesta Manifestació, donat que el Departament de Benestar i família està donant resposta a les nostres demandes.

Ben cordialment,
Rosa Cadenas Prados
Presidenta de Dincat Federació