dimecres, de juny 04, 2008

LA FESTA DE LA BICI I DELS PATINS


Salutació
Amb l'arribada de la primavera, una de les festes populars més esperades pels ciutadans de Barcelona és la Festa de la Bici i dels Patins, una proposta divertida, oberta a tothom, que proposa una passejada amable i tranquil·la pels carrers de Barcelona.
El recorregut d’aquesta nova edició pretén aconseguir, precisament això, que persones de totes les edats gaudeixin d’un agradable passeig, ja sigui en bicicleta o en patins, pels carrers de la ciutat, d’una manera cívica i responsable, respectant tots aquells que participen de la festa, així com la resta de ciutadans que decideixen gaudir de l’espectacle que suposa veure a milers de persones 'rodant' sobre l’asfalt de Barcelona.
La festa finalitzarà amb tot un seguit d’espectacles a càrrec d’especialistes de la bicicleta: obstacles impossibles, salts espectaculars i tota mena d’activitats per amenitzar i fer encara més divertida aquesta jornada lúdica i esportiva.
Us convidem a agafar la bicicleta o els patins i a moure-us pels carrers de Barcelona en aquesta proposta popular i festiva oberta a la participació de tothom.
Pere Alcober i Solanas
Delegat d'Esports,
Ajuntament de Barcelona