dissabte, de gener 02, 2010

2009 RESUM DE L`ANY

Des del AMPA volem fer un resum del treball, realitzat durant aquest any 2009 que ja hem deixat enrere:

  • Hem consolidat les activitats extraescolares, molt especialment el básquet, on hem arribat al nombre de 15 nois/as, practicant i aprenent aquest esport;a més els dimarts en l'escola es realitzen activitats d'expressió corporal obertes a alumnes de totes les edats.
  • També hem participat en els consells escolars, aprovant i col·laborant en diversos temes importants per al bon funcionament de l'escola.
  • Hem realitzat diverses reunions amb altres escoles, associacions,APPS i fins i tot diversos partits polítics, amb el fí de fer-los arribar les inquietuds que com pares tenim respecte a la nova Llei d'Educació.
  • A l'abril es va portar a terme, una xerrada sobre la integració i el futur laboral dels nostres fills.
  • S'ha col·laborat com cada any amb l'escola en la celebració del sopar d'estiu i en l'aperitiu del festival de fi de curs.

Durant aquest any en el AMPA, hem sofert una pèrdua irreparable d'un dels components de la junta , una pèrdua que per prematura i dolorosa ens va deixar molt tocats a tots, però en aquestes dates volem tenir un record molt especial per a la dona i filla Maribel i Alba.

Us volem enviar un petó i una abraçada molt forta.

Si voleu veure cada mes clickar sobre el nom : GENER FEBRER MARÇ ABRIL MAIG JUNY JULIOL AGOST SETEMBRE OCTUBRE NOVEMBRE DESEMBRE